top of page
  • imrvikas

Postituspussitja muovikassit

Tavaroidenlähettäminen laatikossa saattaa tuntua perinteisemmältä, mutta tässä onmuutamia syitä, miksi suosittelemme sen sijaan postituspussien käyttöä. Kun tilauksetsaapuu asiakkaalle laatikoissa, niitä on vaikea kantaa,eivätkä ne mahdu kovin hyvinlaukkuihin. Postituspussit ovat erittäin mukavia- kevyitä ja joustavia. Postipussiinvoi lisätätarvittaessa myös kantokahvan, mikä helpottaa kantamistaentisestään. Valikoimastamme löytyy esimerkiksi 100 % kierrätysmuovista valmistettujapakkauksia, mitkäovat todella kestäviä. Tarjoamme myösympäristöystävällisiä paperista valmistettuja postituspakkauksia, jotka on valmistettu myöskierrätysmateriaaleista. Postipusseihin on mahdollista laittaa yksitai kaksi liimaliuskaa uudelleen sulkeamista varten. Toinen liimanauha tarjoaahyvän ja turvallisen mahdollisen palautuksen. Muovinen postipussi varmistaa tuotteidesikosteudenkestävyyden. Postituspussi ei tietenkään suojaa herkempiä tavaroita, joten suosittelemme postituspussejaenimmäkseen vaatekaupoille. Tarjoamme tietysti räätälöityjä painatuksia, jolloin voit lisätäyrityksesi logon ja erilaisia ​​markkinointiviestejä tai tarvittavia tietoja postituspakkauksiin.


Valikoimastammelöydät muovikasseja eri tarkoituksiin. Ruokakaupasta tuttua malliakutsutaan Henkseli eli t-paita muovikassiksi. Se on yleisin jakustannustehokkain vaihtoehto. Seuraavaksi suosituin malli on kantokahvallinen muovipussi.Niitä suosivat yleensä erikoisliikkeet, kuten vaatekaupat, apteekit jakosmetiikkaliikkeet. Valmistamme kaikki muovikassit asiakkaan tarpeidenmukaan. Voit valita itsellesi sopivan mallin, mitat, materiaalin värin ja painatuksen.

Laajastapakkausvalikoimastamme löytyy myös elintarvikkeiden pakkaamiseen tarkoitettujatuotteita. Meillä on erittäin hyvää valikoima laadukkaita burgeritaskuja ja voileipäpapereitahampurilaisten, voileipien ja muiden herkkujen tarjoiluun. Voimme tarjota hampurilaistaskujaja voileipäpapereita eri kokoisina tarjoamiesi hampurilaisten ja voileipien koosta riippuen. Valikoimastamme löydät myös erilaisia rasioita ruokientarjoiluun. Ja haethampurilaistaskuja ilman logopainatusta, kannattaa käydä tutustumassameidän nettikaupassa www.greeneco.fi,josta löydät erilaisia ​​ruokapakkauksia jokaiseen käyttötarkoitukseen.


Tarjoamme laajanvalikoiman erilaisia painatuksella silkkipaperi, kukkapaperi,elintarvikepaperi, pakkauspaperi jne. Tuotteet on tilattavissa asiakkaan toivotulla painatuksella ja haettavilla mitoilla joko rullassa tai valmiiksi leikattuna sopivan kokoiseksi lehtiöiksi. Tarvittaessa pystymme laminoimaan tilattavan pakkauspaperin. Painatuksella pakkauspaperi eri vaihtoehdoilla jamateriaaleilla.Voit suunnitella myös oman vaihtoehdon, joka kuvastaa tavaramerkkiänne. Painatuksella pakkauspaperi on loistava tapa paketoida yritysilmeesi/viestisi lahjapakkaukseksi. Laadukas ja ympäristöystävällinen lahjapaperi lahjan kääreenä toimii erinomaisesti hyvän mielen lähettiläänä. Tai jos tarvitset lahjan kääreeksi ainoastaan kevyen suojan, silloin silkkipaperi on erinomainen valinta.


Muuta arjentylsätkin pakkaukset käteväksi mainostilaksi. Lisää yrityksesi logo,merkkivärit tai mikä tahansa kaunis toive asiakkaillesi. Kertakäyttöisten kahvikuppien ei tarvitse olla tylsiä vain ne voisi tyylikkäästi suunnittella brändiäsi huomioiten. Valikoimastamme löydät myös erilaisia ​​jäätelö- ja ruokakuppeja, mihin pystymme tekemään toivotun painatuksen.

12 views0 comments

Recent Posts

See All

Miksi valita biohajoavat pahvimukit ja paperikassit?!

Nykyaikaiset ja tredikkäät yritykset tykkää käyttää biohajoavia tuotteita eri tarkoituksiin. Verkkokaupastamme löydät biohajoavia pahvimukeja, jotka on valmistettu paperista ja päällystetty PLA:lla. T

Paberkott vs kilekott

Kilekoti maine on halb, kuid kuisee kõrvale jätta on ühekordselt kasutatavate kilekottidesüsiniku jalajälg kõige väiksem, vähemalt ühe koti tootmise osas. Kuid see onalles algus. Veelgi olulisem on se

Post: Blog2_Post
bottom of page